Maak kennis met Prevadco

Prevadco staat voor preventief, advies en welzijn. Voor onze klanten zijn wij de vraagbak en adviseur op het gebied van deze vraagstukken. Welzijn en Preventie is voor de gemiddelde zaakvoerder een noodzakelijk wettelijke ergernis maar voor ons is het onze job, Voor ons is elk traject een uitdaging. En met met al onze kennis en met een behoorlijke bagage geven wij (samen met onze opdrachtgevers) vorm en uitvoering aan  prevetie en welzijnsbeleid.

Regelmatig krijgen wij de vraag van “kleinere” KMO’s om eens goed te kijken naar de 3 genoemde gebieden. Immers het is ons vakgebied en wij volgend nauwkeurig de continue wijzigende richtlijnen van de Belgische overheid. En deze zijn veelomvattend. Wij kunnen begrijpen dat u daar en de expertise en de tijd niet voor heeft. …..En dan….. dan zijn wij in beeld. Wij zorgen na een vrijblijvende intake gesprek voor een duidelijke aanpak . Natuurlijk altijd in overleg met u en toegespitst op uw organisatie en branche. Hoe wij te werk gaan willen we graag in een persoonlijk gesprek met u toelichten. Als u niet kan wachten dan kunt u een hier alvast  en kijkje nemen over onze  werkwijze.Wij inventariseren gratis uw huidige welzijnsmap en stellen dan, indien nodig, een plan van aanpak voor een update of opfrissing van verschillende onderdelen voor.

Maak kennis met het team

jurn

Jurn Willems
Zaakvoerder
ICT achtergrond, entrepreneur, veel ervaring met bedrijven en organisaties, houdt van complexe organisaties en een transparante samenwerking.

 

Marie-Claire van Vlierden

Preventieadviseur niveau 2

Achtergrond in Welzijn en Preventie administratie, kwaliteitszorg in productieomgeving.

Zeer bedreven in het doorgronden van en adviseren over veiligheid en werkbaarheid in de bedrijfsprocessen.

Geïnteresseerd? neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.